Makanan di sini, kebanyakannya adalah menu masakan kampung yang dimasak dengan sedap. Makan di sini sangat selesa dengan suasana yang santai dan sedap mata memandang. Banyak pokok dan terasa santai sungguh.

Antara hidangan yang menarik perhatian di sini adalah nasi lemak kambing bakar dan juga kuih gemuk yang dimakan dengan sambal. Roti puri itu memang gebu dan sambalnya juga sedap.

Jom layan gambar


.

.

.

.

.

.

.

IKLAN

Lokasi:
Jalan Hj Sirat, Kampung Baru Sirusa
Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia

Sumber: Facebook Kafe Kampung Kaw

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU.

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/nasi-lemak-kukus-ikan-siakap-goreng-menu-luar-biasa-di-restoran-ngeteh-santai/
https://rasa.my/nak-petua-bantu-masalah-angin-dalam-badan-jom-buat-dua-jus-kesihatan-ini/
https://rasa.my/jom-try-buat-ikan-kembung-rebus-air-asam-memang-syok/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7