Untung orang Kuala Selangor ada donat sedap di Cafe Donuts Village!

Kafenya biasa-biasa saja. Tapi donat yang dijual semuanya persis jenama donat terkenal. Rupa parasnya sahaja dah membuatkan rasa nak makan. Memang terbaik seleksi donat di Cafe Donuts Village, Kuala Selangor ni.

Terletak di Taman Malawati Jaya, ini adalah salah satu tempat makan yang tak boleh dilepaskan. Bukan sahaja ada donat, malah turut ada pelbagai pilihan minuman yang sedap dengan cita rasa premium. Sesuai untuk lepak-lepak seisi keluarga atau rakan sekerja untuk berbual sambil menikmati donat yang sedap.

Kak Sya bersama ADUN Kuala Selangor, YB Juwairiya Zulkifli.

Pemiliknya, Siti Aisyah Naman atau lebih mesra dikenali sebagai Kak Sya mengakui dia memang sudah mempunyai pelanggan tetap. Malah orang ramai juga boleh memesan donat melalui servis penghantaran makanan.

“Kini orang ramai boleh memesan donut dari kafe kami melalui Food Panda. Selain donat, kami juga ada menjual minuman smoothie pada harga cuma RM5 hingga RM7. Rasanya sedap tapi kami jual dengan harga berbaloi,” katanya.

Jom layan gambar.

Happy dapat makan donat.

 

Seleksi donat yang best.

 

IKLAN

Wow sungguh! Korang suka yang mana?

 

Meriah nampak donat ni.

 

Bomboloni pun ada.

Ini namanya donat pizza melimpah.

Dapat makan set 4 biji donat dengan satu cawan smoothie ni mesti syok, kan?

 

Jumaat, Sabtu dan Ahad saja tau.

 

Happy customer. Licin pinggan!

Minum petang.

So, apa lagi? Orang Kuala Selangor boleh serbu Cafe Donuts Village ni. Lokasinya macam dalam gambar di bawah ni tau. Buka setiap hari kecuali Isnin. Dari jam 9.30 pagi hingga jam 6.30 petang. Yang jauh, boleh order melalui Food Panda.

Untuk lebih info, boleh layari facebook Donuts Village Kuala Selangor

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU. Nanti boleh kisar bawang dengan blender baru. Yeeha!

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/resipi-oreo-cheesecake-yang-mantap/
https://rasa.my/lelaki-ini-olah-roti-jadi-biskut-kering-bergula-kreatif-sungguh/
https://rasa.my/perghhh-mantap-sungguh-gulai-ikan-tenggiri-paling-power-ni/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7