Selepas makan tengah hari sedap juga makan kudap-kudapan seperti maruku memang melekakan. Rasa pedas-pedas masin buat tak henti makan. Kalau nak kelainan, boleh buat kudapan menggunakan pasta. Memang tak cukup sebalang nanti.

Bahan-bahan:
Pasta
tepung bestari
Daun kari
Black pepper
Garam secukup rasa

Cara membuat:
1. Rendam pasta 10minit.

2. Toskan.Gaul tepung bestari. Guna tepung yang pedas lagi sedap.

IKLAN

3. Goreng.


4. Bila dah separuh masak, masukkan daun kari.Optional. Tak letak pun tak apa.

5. Angkat. Toskan.

6.Taburkan serbuk black pepper dan garam supaya lebih sedap.

Kredit : Nana Ereena

Kerepek Bayam Brazil , Kudapan Sedap Banyak Khasiat

ANDA MUNGKIN SEDANG MENCARI AIR FRYER UNTUK MEMUDAHKAN KERJA MENGGORENG DAN MEMASAK. DAPATKAN PELBAGAI PILIHAN DI SINI.