Bagi peminat roti canai, kini viral pula dengan satu lagi versi roti canai iaitu roti canai sarang burung. Dimasak dengan cara lingkaran seperti sarang burung. Kemudian diletakkan dua biji telur goyang di dalam sarang itu.

Peminat telur goyang adalah mereka yang termimpi-mimpikan roti canai sarang burung ini kerana keenakan telur sedemikian sangat menggamit rasa.

Malakat Mall iaitu sebuah mall yang sepenuhnya menggunakan produk Muslim kini memperkenalkan roti canai sarang burung yang dimakan dengan kuah kari, dhal dan sambal tumis yang amat sedap. Dijual di Bunch-Oh iaitu sebuah food hall yang meletakkan pelbagai jenama makanan di bawah satu bumbung.

Gaya memasak roti canai sarang burung ini pula sangatlah menarik, siap ditebar dengan cara terbang. Kebanyakan tenaga atau tukang masak di sini dipelopori oleh golongan profesional iaitu chef. Sudah pasti cara penyediaan, presentation dan cita rasanya amat tinggi kerana mementingkan kebersihan dan kesedapan.

Jom layan gambar!

Sedia nak memasak.

Pelanggan yang datang makan di sini.

IKLAN

Tu diaaaaa.

Ramai yang dah cuba. Korang bila lagi?

Terbang tinggi-tinggi!

Aduhhhh, sedap nampaknya. Kan?

Wow, memang datang Bunch-Oh sebab nak lepak makan roti canai sarang burung. Terbaik kata mereka!

Bunch-Oh menggunakan sepenuhnya produk Muslim. Confirm halal tau.

 

Jangan lupa singgah di Bunch-Oh, The Tarik Corner di Malakat Mall di Cyberjaya untuk mencuba sendiri roti canai sarang burung dengan cita rasa premium!

 

Nak tengok video masak roti canai sarang burung ni? Jom tengok.

KLIK LINK VIDEO MASAK ROTI CANAI SARANG BURUNG.

 

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU. Nanti boleh kisar bawang nak masak daging masak hitam dengan blender. Yeeha!

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/resipi-oreo-cheesecake-yang-mantap/
https://rasa.my/lelaki-ini-olah-roti-jadi-biskut-kering-bergula-kreatif-sungguh/
https://rasa.my/perghhh-mantap-sungguh-gulai-ikan-tenggiri-paling-power-ni/

Jom tengok video ni

https://www.youtube.com/watch?v=2yez81OrQds