Jika anda ingin menyambut hari jadi, boleh cuba sambut di restoran Grella's Cabin. Pasti meriah dan ceria dengan hidangan yang sedap dan dekorasi sambutan hari jadi yang menarik.

Grella's Cabin menyediakan hidangan halal misalnya kambing panggang, burger dan ayam goreng yang sedap sejak 2013. Pastinya dapat menawan cita rasa anda semua.

Jom tengok gambar


.

.

.

.

.

IKLAN

Grella's Cabin turut menyediakan perkhidmatan penghantaran ke rumah untuk setiap menu yang dijual. Boleh tengok di facebook page mereka.

SUMBER: Grella's Cabin

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU.

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/nasi-lemak-kukus-ikan-siakap-goreng-menu-luar-biasa-di-restoran-ngeteh-santai/
https://rasa.my/jom-try-buat-ikan-kembung-rebus-air-asam-memang-syok/
https://rasa.my/perghhh-mantap-sungguh-gulai-ikan-tenggiri-paling-power-ni/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7