Terletak di Seksyen 9, Shah Alam, peminat hidangan Cina Muslim kini mempunyai satu lagi pilihan untuk makan. And aboleh menikmati pelbagai jenis hidangan sedap di sini. Misalnya Hainanese Roasted dan Steam Chicken Rice. Turut ada ialah sizzling hot Kam Heong Claypot chicken.

Sri Hainan sebenarnya telah lama bertapak. Restoran ini telah menawarkan hidangan asli Hainanese masakan panas sejak 2008. Sesuai dijadikan tempat makan seisi keluarga kerana restoran ini sangat mesra keluarga.

Kalau hendak makan di rumah pun boleh. Sri Hainan Kopitiam menyediakan perkhidmatan penghantaran ke rumah menggunakan runner daripada pelbagai brand food delivery.

Ini adalah menu yang patut korang try
Roasted Hainanese Chicken Rice – RM 9.90
Steamed Hainanese Chicken Rice – RM 9.90
Chicken Chop with Brown Sauce – RM 16.90
Penang Style Noodles – RM 9.90
Wantan Mee – RM 11.90

IKLAN

Lokasi
No. 2, Jalan Tengku Ampuan Zabedah G 9/G, Seksyen 9
40100 Shah Alam, Malaysia

Jom Layan Gambar


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sumber: Facebook Sri Hainan

Korang nak beli BLENDER baru tak? Jom klik sini untuk tengok BLENDER BARU. Nanti boleh kisar bawang nak masak daging masak hitam dengan blender. Yeeha!

Nak dapatkan peralatan memasak yang baru? Semuanya menarik, jom klik link ni untuk cuci mata. Mana tahu ada yang berkenan kan? Klik sini (saya nak beli periuk baru la)

NAK RESIPI LAIN? Klik sini:
https://rasa.my/nasi-lemak-kukus-ikan-siakap-goreng-menu-luar-biasa-di-restoran-ngeteh-santai/
https://rasa.my/nak-petua-bantu-masalah-angin-dalam-badan-jom-buat-dua-jus-kesihatan-ini/
https://rasa.my/jom-try-buat-ikan-kembung-rebus-air-asam-memang-syok/

Jom tengok video ni
https://www.youtube.com/watch?v=8z9E4CUDm5Q&list=PLeFxvDQwYge2Z4S3GiUhGD-X4hTKVMcL_&index=7